El CMC acull durant tres mesos activitats formatives destinades a persones designades per serveis socials del Consell Comarcal

signatura conveni ugt

Som Bisbal i les regidories d’Ocupació i Serveis Socials, conjuntament amb les treballadores socials del Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) han creat una formació de 45 hores, dividides en 3 píndoles formatives de 15 hores cadascuna, que tindran lloc els divendres al matí al CMC durant tres mesos, amb grups de cinc persones designades des de serveis socials del CCBP.

Aquesta formació té en compte les característiques dels usuaris i usuàries de serveis socials i té com a finalitat la millora de les seves expectatives laborals. Així, a banda de la formació, es fa un treball i un pla d’acció laboral personalitzat.

Per poder dur a terme aquesta formació de forma eficient i professional, la Junta de Govern Local va signar un conveni amb l’empresa de dinamització laboral d’UGT el passat dijous 2 de novembre.

Comments are closed.