L’Ajuntament de la Bisbal i el SOM del municipi busquen un dinamitzador juvenil

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès i el SOM de la Bisbal busquen un/a dinamitzador/a juvenil que es contractarà a través del Programa de joves en pràctiques de Garantia Juvenil, una subvenció que atorga la Generalitat, a través del SOC, i amb la qual es pot contractar un jove d’entre 16 i 29 anys, amb titulació reglada, amb la finalitat que pugui adquirir experiència laboral del seu sector professional.

Els requisits per formar part d’aquest programa, són:

-Tenir entre 16 i 29 anys.

-Estar apuntat al Programa de Joves de Garantia Juvenil

-Tenir una titulació d’Integrador Social, Dinamitzador Sociocultural o qualsevol grau social.

L’objectiu d’aquesta subvenció que s’atorga als municipis és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El contracte de treball en practiques tindrà una durada de 6 mesos a jornada completa. Aquest contracte haurà de finalitzar, com a màxim el 30 de maig de 2018 (inclòs).

Per a més informació i per poder optar a aquesta plaça cal que els candidats es dirigeixin a l’Oficina de Treball del Vendrell, al Camí Reial, 17-19 baixos, telèfon 977 66 79 22.

 

Comments are closed.