L’Ajuntament de La Bisbal ha condicionat el pas entre el carrer Tulipa i el carrer Magnòlia de La Miralba

PAS LA MIRALBA

L’Ajuntament de La Bisbal ha dut a terme una actuació al pas entre el carrer Tulipa i el carrer Magnòlia de La Miralba que ha consistit en condicionar un pas entre els dos carrers per evitar que els veïns hagin de fer un gran recorregut per passar d’un carrer a l’altre. Si bé és cert que les escales estaven fetes, el pas estava ple d’herba i no hi havia baranes. L’actuació ha consistit en netejar el recorregut i instal·lar una barana per facilitar el pas dels veïns. Tot i que l’Ajuntament és conscient que hi ha altres passos per condicionar, de moment s’ha començat per aquest, una decisió que va ser consensuada entre l’Associació de veïns de La Miralba i la Regidoria de Barris.

Comments are closed.