Aquest dilluns 13 de novembre han començat les obres del pàrquing d’autobusos de l’IES

Inici obres pàrquing IES

Aquest dilluns 13 de novembre ha tingut lloc la signatura del replantejament de les obres del nou pàrquing d’autobusos de l’IES amb l’empresa Gras, l’arquitecte de l’empresa Hèlix i l’arquitecte municipal. D’aquesta manera s’ha donat inici a les obres, que tindran una durada de dos mesos i mig.

La Regidora d’Educació, Maguy Antolín, s’ha mostrat molt il·lusionada pel fet que tiri endavant aquest projecte, ja que no només beneficiarà el trànsit i l’ordenació dels vehicles escolars sinó que també serà útil en altres situacions, com ara durant les diades castelleres, ja que podrà fer-se servir per a l’estacionament del transport dels castellers. Maguy afirma que s’està fent el possible per organitzar l’obra i els temps dels treballs, mirant d’evitar, en la mesura dels possibles, les molèsties que els treballs puguin ocasionar. És per això que demana la col·laboració i la comprensió dels bisbalencs i les bisbalenques i els demana disculpes, per avançat, per les incomoditats que aquesta obra pugui ocasionar. Maguy demana paciència a la ciutadania i conclou que “l’esforç valdrà la pena”.

senyals pàrquing IES

Comments are closed.