L’Ajuntament de La Bisbal ha signat un conveni amb l’Agrupació de Defensa Forestal Clot de Bou

ADF CONVENIA la fotografia: Leo Uceda, regidora de Medi Ambient; Agnès Ferré, alcaldessa de La Bisbal; Xavier Ortiz, president de l’Agrupació de Defensa Forestal Clot de Bou

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha signat un acord amb l’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) Clot de Bou. Aquest conveni, que es va aprovar per Junta de Govern el dijous 19 d’octubre de 2017, es va signar entre l’alcaldessa, Agnès Ferré, i el president de l’entitat, Xavier Ortiz, el passat dimecres 25 d’octubre.

El conveni, d’un import de 5.000€, és per la col·laboració i l’assessorament en la redacció i execució dels plans d’autoprotecció contra incendis forestals, pel Pla d’Actuació Municipal i per a la participació en tasques de prevenció d’incendis en actes que pugui organitzar l’Ajuntament de La Bisbal, com ara correfocs, que puguin contemplar actuacions sobre l’arbrat públic. El pla també contempla la neteja de la via pública en casos excepcionals.

A banda d’aquest conveni, l’Ajuntament cedeix a l’ADF un espai i assumeix el cost de l’electricitat i el telèfon. La Regidora encarregada de mantenir el contacte amb l’entitat i vetllar pel bon funcionament del conveni serà la regidora de Medi Ambient, Leo Uceda.

Comments are closed.