El dia 9 d’octubre es posen en marxa les modificacions dels horaris del bus urbà

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha modificat els horaris del bus urbà amb la finalitat d’atendre les necessitats de transport dels bisbalencs i bisbalenques.

A partir del dia 9 d’octubre hi haurà noves connexions amb els busos intermunicipals i una cobertura més gran per anar al centre mèdic (en groc veureu les connexions amb Autocars Poch i en blau l’enllaç amb Monbus). D’altra banda, amb la nova proposta els alumnes de l’institut arribaran al centre a les 7.55h i no a les 7.38h com estava previst a l’horari anterior.


La Regidoria d’Educació del Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès ha modificado los horarios del bus urbano con la finalidad de atender las necesidades de transporte de los bisbalencs y las bisbalenques.

A partir del día 9 de octubre habrá nuevas conexiones con los buses intermunicipales y una cobertura más grande para ir al centro médico (en amarillo veréis las conexiones con Autocares Poch i en azul el enlace con Monbus). Por otra parte, con la nueva propuesta los alumnos del instituto llegarán al centro a las 7.55h y no a las 7.38h cómo estaba previsto en el horario anterior.

LA_BISBAL_Horari Bus

 

Comments are closed.