La Regidoria d’Educació ha treballat en els nous horaris de bus urbà de l’empresa HIFE

La Regidoria d’Educació informa que, a partir del dimarts 12 de setembre, entren en vigor els nous horaris de bus urbà de l’empresa HIFE. Les principals novetats que incorporen aquests horaris són la inclusió d’una parada a Pineda de Santa Cristina pels estudiants (horari escolar) i el fet que s’ha fet una combinació adient tant pel públic general com pels alumnes de l’institut, ja que s’han prioritzat els serveis de primera hora i de darrera hora (entrada i sortida de l’institut) i, a més, les connexions horàries amb autocars Poch i Monbus s’han fet realitat. A la imatge el color blau connecta amb Monbus i el groc amb autocars Poch. D’altra banda, els horaris marcats en color gris estan pensats perquè en facin ús els estudiants que s’han de desplaçar al centre educatiu a les 7.38 i tornar cap a casa a les 14.55h.

Segons la regidora d’Educació, Maguy Antolín “han estat gairebé quatre mesos de feina i he estat treballant amb l’empresa HIFE en un pla de productivitat empresarial, ja que des de la regidoria teníem l’objectiu de millorar els horaris, especialment el bus estudiant de l’IES”. La regidora també ha explicat que “de moment els bitllets de bus són aplicables a la tarifa normal, tot i que es pot comprar la T10 per estalviar, i una vegada s’hagi aprovat els bonobús estudiants i socials-un altre projecte de la regidoria-i siguin aprovats per la comissió de preus, seran aplicats”. La intenció de la regidoria d’Educació és provar que aquest horari funciona durant el primer trimestre del curs i, en cas contrari, s’anirien ajustant els horaris a les necessitats reals dels bisbalencs i les bisbalenques.

Comments are closed.