Comunicat en referència al desmantellament d’una plantació de marihuana a la urbanització l’Esplai

Arran de les recents informacions aparegudes sobre el desmantellament d’una plantació de marihuana de tipus “indoor” a la urbanització de La Bisbal del Penedès, una operació en la qual s’han detingut a dues persones, l’Ajuntament vol destacar la importància que ha tingut la col·laboració ciutadana a l’hora de procedir al desmantellament de l’esmentada plantació. L’alcaldessa, Agnès Ferré, considera clau que els veïns puguin denunciar les conductes estranyes que detectin. Això pot ajudar molt a les autoritats competents a detectar diversos tipus de delictes  o a tirar endavant investigacions.

Els dos detinguts de l’Esplai estan acusats dels delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i frau elèctric. S’han intervingut 287 plantes així com material divers relacionat amb el cultiu i la venda d’aquesta droga. Els detinguts van ser traslladats el passat cap de setmana a dependències policials on es van instruir les diligències i, posteriorment, van ser deixats en llibertat quedant a disposició del Jutjat número 6 del Vendrell.

Comments are closed.