L’Ajuntament va aprovar al juliol el pagament del 50% restant de la subvencio de llibres escolars

La Regidoria d’Educació informa que la Junta de Govern Local del divendres 28 de juliol va aprovar la concessió i el pagament del 50% restant de la subvenció de llibres a les famílies dels nens i nenes que van a l’Escola Ull de Vent.

En total són 110 famílies les que s’han pogut beneficiar, enguany, d’aquesta subvenció. Val a dir que aquest 50% restant de la subvenció que es va aprovar en l’esmentada Junta de Govern suposa un total de 6.138,35€, si sumem els imports a percebre de totes les famílies beneficiàries.

El primer 50% es va pagar al mes de febrer. Ara, l’Ajuntament ha esperat que passés el mes de juny per aprovar el següent pagament ja que la subvenció estava condicionada a què es retornessin els llibres a l’AMPA per poder-los reutilitzar el curs vinent. Així, segons les bases aprovades, les famílies que no hagin retornat els llibres, han perdut el dret a la subvenció. Enguany només s’ha donat aquesta situació en un cas.

Comments are closed.