L’Ajuntament de la Bisbal patrocina a cinc bisbalencs i bisbalenques

La Bisbal del Penedès patrocina a cinc bisbalencs i bisbalenques que realitzen activitats esportives o culturals en àmbits supramunicipals nacionals i internacionals. Així, portaran el nom i l’escut del poble imprès i visible allà on vagin a realitzar campionats, exposicions, conferències o altres activitats amb el seu camp d’actuació.

Enguany l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès comptava amb 2000€ destinats a patrocinis i aquests han estat repartits entre els cinc, fent entrega de 400€ a cada bisbalenc o bisbalenca patrocinat.

Els bisbalencs que han rebut aquesta dotació econòmica enguany són els següents (a la fotografia aparèixen amb la regidora d’Esports, Leo Uceda, en el moment de la signatura del contracte de patrocini):

Oriol Rodríguez Vives, pilot de moto bisbalenc.

Núria Gabriel Escobar, gimnasta aeròbica

Alexia Domènech Ochotorena, escultora i constructora de motos que participa en competicions

Aitor Pedrola Cacho, pescador d’Alta Competició Catalana

David Pedrola Vallverdú, pescador d’Alta Competició Catalana

 

*Un contracte de patrocini, segons la Llei General de Publicitat, és aquell pel qual el patrocinat, a canvi d’una ajuda econòmica per a la realització de la seva activitat esportiva, benèfica, cultural, científica o d’un altre tipus, es compromet a col·laborar portant publicitat del patrocinador.

Comments are closed.