La Bisbal del Penedès serà present a la Mostra de Cultura Popular Catalana de Perpinyà que tindrà lloc aquest dissabte


Els Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca participaran aquest cap de setmana a la Mostra de Cultura Popular Catalana que tindrà lloc a Perpinyà. Aquesta trobada l’organitzen Adifolk, l’Associació per la Difusió del Folklore, i l’Ajuntament de Perpinyà i compta amb la participació d’una trentena de grups de tots els àmbits de la cultura popular que ompliran els carrers principals de la ciutat de Perpinyà durant aquest dissabte. Entre aquests grups s’hi troben els Geganters i Grallers de la Societat que visitaran Perpinyà acompanyats de la regidora de Cultura de La Bisbal, Judit Vidal, que aprofitarà fer entrega, a l’Ajuntament de Perpinyà, d’un lot d’obsequis relacionats amb la vila de La Bisbal en agraïment per la invitació a la Mostra.

Val a dir que a la mostra hi haurà més representació baixpenedesenca. En concret es comptarà amb l’A.C. Drac de Foc El Tallot del Vendrell en la secció de bèsties i amb la Colla Sardanista La Lira Vendrellenca en la secció de colles sardanistes.

Trobareu més informació en aquest enllaç i el programa d’actes de la mostra en aquest altre enllaç.

Comments are closed.