L’Ajuntament de la Bisbal ha demanat una subvenció per asfaltar el tram d’accés de l’antiga carretera del Vendrell a Valls al carrer Vall d’Aran de Pineda de Santa Cristina

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha demanat una subvenció al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, dins de la convocatòria d’inversions en camins 2018/2020 per arreglar el camí municipal d’accés a la urbanització Pineda de Santa Cristina, és a dir, el camí que dóna accés al carrer Vall d’Aran. Tot i que des de Carreteres del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya es va asfaltar una part del carrer, va quedar una zona sense asfaltat i l’Ajuntament de La Bisbal vol acabar aquest tram, ja que forma part de la xarxa principal de camins del municipi i té un ús freqüent de vehicles. De fet es tracta del tram que uneix la urbanització amb l’antiga carretera del Vendrell a Valls. L’import de la subvenció que s’ha demanat fer aquesta actuació és de 34.306,37€. Des de l’Ajuntament us comunicarem si se’ns atorga i, en cas que així sigui, us informarem de les dates en què es farà l’actuació.

Comments are closed.