Vint persones han fet un curs de picking i radiofreqüència i gestió d’estocs a La Bisbal

El Centre Municipal de Cultura ha acollit el dilluns 10 i el dimarts 11 de juliol un curs de picking i radiofreqüència i gestió d’estocs.

El servei de formació és una nova iniciativa, sorgida de SOM Bisbal, que ha nascut amb la intenció de formar els bisbalencs si les bisbalenques amb la finalitat que puguin trobar feina o millorar les seves condicions laborals. La iniciativa s’ha tirat endavant després de detectar que les empreses instal·lades als polígons de La Bisbal demandaven treballadors amb determinats coneixements.

Cal destacar que des de SOM Bisbal s’ha aconseguit que, durant els dies que ha tingut lloc aquests cursos, hagin vingut diverses empreses del polígon de La Bisbal a fer entrevistes als alumnes que hi han participat. D’aquesta manera podran tenir en compte aquests demandants de feina per a futures seleccions de personal.

Comments are closed.