Un grup d’alumnes de l’Institut Coster de la Torre rep la menció especial dels premis ‘X(p)rimenta 2017’

Aquest dimarts 20 de juny el campus de la UPC de Castelldefels acollirà l’acte de lliurament dels guardons dels premis ‘X(p)rimenta 2017’. Tot i que els premis han anat a parar a l’Escola frederic Mistral – Tècnic Eulàlia (Barcelona), l’Escola Bretània – Patmos (Barcelona i el Col·legi Tecla Sala (L’Hospitalet de Llobregat), un grup d’alumnes de l’Institut Coster de la Torre de La Bisbal del Penedès rebrà una menció especial pel seu treball “Interferènicies de les ones”. Us en deixem el vídeo i aprofitem per felicitar a tots els alumnes que hi han participat i, en especial, als que rebran la menció demà dimarts:

Val a dir que els alumnes guardonats amb Mencions gaudiran d’entrades gratuïtes per visitar el CosmoCaixa i el MNATEC.

X(p)rimenta 2017 és una iniciativa organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i per l’Associació Catalana de Comunicació Científica.

Més informació a l’enllaç: http://www.recercaenaccio.cat/noticies/ja-tenim-els-guanyadors-dxprimenta-2017/

Comments are closed.