El divendres 23 de juny a les 19h arriba la Flama del Canigó a La Bisbal del Penedès

La Regidoria de Cultura informa que el divendres 23 de juny arriba la Flama del Canigó a La Bisbal del Penedès. Farà la seva entrada per l’avinguda Colom a les 7 de la tarda i anirà acompanyada en cercavila pels Grallers de la Societat fins a l’Ajuntament del municipi, on es llegirà el manifest. Tot seguit brindarem amb una copa de cava.

A partir de les 22h es farà l’encesa de la foguera a l’aparcament de l’Escola Ull de Vent. Cal recordar que l’espai habilitat per tirar coets i focs d’artifici així com fer la foguera serà l’aparcament de terra de l’esmentada escola pública.

Llegiu els consells de la Generalitat de Catalunya i Protecció Civil per a una revetlla segura: http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/revetlles/revetlles-amb-precaucio/ 

Comments are closed.