Els veïns de La Bisbal triaran les destinacions d’una part del pressupost de l’any 2018

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès té previst dur a terme un procés participatiu sobre una part del pressupost municipal de l’any 2018. Aquest procés participatiu es farà a la tardor i pròximament s’oferiran reunions informatives en diversos punts de municipi amb la finalitat d’explicar-vos com es farà i animar-vos, als bisbalencs i les bisbalenques, a participar-hi.

Totes les reunions informatives tindran lloc a les 19h i són obertes a tota la població, independentment de la vostra zona de residència al municipi. S’efectuaran en les següents dates i llocs:

-Dilluns 12 de juny al local del Papagai

-Dimarts 13 de juny al nucli, al Centre Municipal de Cultura (CMC)

-Dimecres 14 de juny, al local de l’Esplai

-Dijous 15 de juny, al local del Priorat de La Bisbal

-Divendres 16 de juny, al local de Can Gordei

L’empresa Limonium és qui explicarà, en aquestes reunions, què és un pressupost participatiu i com s’estructura. En totes les reunions es donarà la mateixa informació i es faran diverses reunions per facilitar l’assistència. En aquestes reunions es farà públic l’import global de la partida del pressupost 2018 del procés participatiu i com es desglossa per a cada nucli.

Després, a la tardor, les reunions seran específiques per a cada nucli, on es faran diverses reunions perquè els veïns destinin els diners a un projecte concret.

Comments are closed.