Aquest dimecres 7 de juny s’ha signat el conveni amb Endesa per ampliar la potència elèctrica als polígons industrials

Aquest dimecres 7 de juny ha tingut lloc la sigantura del conveni amb Endesa Distribución Eléctrica SLU (EDE) per a la realització d’infraestructures d’energia elèctrica amb la finalitat d’incrementar la potència elèctrica en diversos polígons industrials del Baix Penedès, entre ells els de La Bisbal del Penedès.

El conveni ha estat signat per:

– Sector Polígon Industrial Les Planes (el promotor és l’Ajuntament Bisbal Penedès, signa Agnès Ferré)

– Sector Polígon Industrial Les Planes Baixes, de La Bisbal del Penedès (signa el promotor)

– Sector Polígon industrial l’Albornar II, de Santa Oliva (signa el promotor)

– Idiada

– Gestora Catalana de Residus SL, de La Bisbal del Penedès

– Endesa Distribució Elèctrica SLU (EDE) (signa el Sr. Antonio Lucena, Director de la Divisió Catalunya Oest d’EDE)

– El conveni ja venia signat pel Sr. José Manuel Revuelta, Director Operació i Manteniment Iberia d’EDE

Des d’EDE han informat que les obres, que tindran una durada d’un any, s’iniciaran aquest mateix estiu i que aniran informant l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès sobre la seva evolució.

Recordem que l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès va aprovar per unanimitat, al Ple Extraordinari del passat 29 de maig, un conveni amb Endesa Distribució Elèctrica (EDE) per dur a terme la tramitació legal de l’ampliació de la potència contractada als polígons industrials de La Bisbal del Penedès. Aquesta ampliació s’haurà de dur a terme mitjançant l’ampliació d’infraestructures d’energia elèctrica, una actuació que tindrà un cost total superior als 4 milions d’euros.

Podeu ampliar la informació sobre aquest tema en aquest enllaç: http://bisbalpenedes.com/web/2017/05/30/lajuntament-de-la-bisbal-ha-aprovat-per-unanimitat-la-tramitacio-legal-de-lampliacio-de-la-potencia-contractada-als-poligons-industrials-del-municipi/

Comments are closed.