La Regidoria d’Educació fomenta l’educació viària entre els infants

L’Escola Ull de Vent de La Bisbal del Penedès acull avui dimarts i demà dimecres les classes d‘educació viària que imparteix el cos de Mossos d’Esquadra. Aquesta iniciativa, que no s’havia fet mai abans a La Bisbal, ha estat promoguda per la Regidoria d’Educació amb la intenció d’explicar les normes de circulació i la importància de les mesures de seguretat en el trànsit als infants de 3r i 4rt de primària. Segons la regidora d’Educació, Maguy Antolín, “els alumnes s’han mostrat molt atents i interessats en les classes, que han estat molt divertides i animades. A més, la presència dels cossos policials a l’escola ha permès que poguessin fer-los preguntes sobre la seva feina com a agents”. La regidora d’Educació té la intenció de donar continuïtat a aquesta activitat, que considera molt positiva, ja que encara que els infants no condueixin vehicles a motor sí que circulen en bicicleta i són vianants, i per això és necessari  que coneguin la normativa de trànsit, per la seva seguretat.

Comments are closed.