El passat cap de setmana es va celebrar la Setena Mostra de Música del Baix Penedès

El passat dissabte 27 de maig va tenir lloc, a Cunit, la Setena Mostra de Música del Baix Penedès. Durant la Mostra es va presentar la Guia 2017, que inclou les orquestres de ball, animació infantil, cant coral, lírica, cercaviles, DJ’s, grups de rock, grups d’havaneres o formacions de jazz, entre altres, és a dir, tot allò que ofereixen els artistes comarcals que formen part de l’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP). Tot i que al web de l’MBP encara no han publicat la Guia 2017, sí que hi podeu trobar, a la pestanya “Artistes”, bona part de la informació que conté: http://www.ambp.cat/

La presentació de la Mostra de Música del Baix Penedès va comptar amb el director dels Serveis Territorials de Cultura de Tarragona, Jordi Agràs; l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras; i el president de l’AMBP, Jordi López. Entre les activitats que s’hi van oferir s’hi incloïen xerrades, concerts, jornades professionals i concerts. A més, va tenir lloc una actuació amb la Pallassa Tona, que és bisbalenca i que també forma part de l’Associació de Músics del Baix Penedès. L’Alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, va voler ser present durant la presentació de la guia i l’actuació de la Pallassa Tona i va aprofitar per gaudir d’altres activitats, com ara el concert vermut amb els Grallers del Penedès, els plats cuinats d’”Oh! K Bo” del Vendrell, els vins i caves dels Cellers Augustus i Domenus o la música dels baixpenedesencs Jazzul i del grup d’havaneres Veles i Vents. Val a dir que les actuacions musicals van allargar-se fins ben entrada la matinada.

Cal recordar que l’any passat la vila de La Bisbal va ser l’encarregada d’acollir la sisena mostra i que, en acabar, se’n va fer un balanç positiu des de les diverses entitats organitzadores i els participants.

 

Comments are closed.