L’Ajuntament crea una franja forestal a Can Gordei


L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, a petició de la Regidoria de Medi Ambient, està creant una franja forestal a Can Gordei. Els treballs que s’estan duent a terme preveuen 25 metres de franja forestal i una zona de més amplada ubicada a les proximitats del barranc del Quadrell, amb la finalitat d’incrementar la seguretat en aquesta zona. Els treballs tindran un cost total de 17.424 (IVA inclòs) i tenen com a objectiu la gestió i el control del foc per part dels bombers en cas d’incendi forestal a la zona, ja que es podria evitar l’expansió cap a altres zones. Així, l’Ajuntament de La Bisbal vetlla per la protecció de les persones, la vegetació i l’ecosistema així com dels béns i propietats dels bisbalencs i les bisbalenques.

Comments are closed.