S’ha obert la convocatòria per presentar propostes per a la redacció del projecte de rehabilitació del Poliesportiu Municipal

S’ha obert la convocatòria per presentar propostes per a la redacció del projecte de rehabilitació del Poliesportiu Municipal a proposta de la Regidoria d’Esports. Aquesta convocatòria, que és de caràcter obert, té un preu de licitació de 80.459,51 € (sense IVA) i s’hi poden presentar propostes fins al 31 de maig.

Es tracta d’una convocatòria per a la redacció del projecte i la direcció de les obres de rehabilitació de la zona esportiva municipal segons la idea guanyadora del concurs que es va realitzar el 2016, incorporant una millora a la idea, que és cobrir un terrat de la primera planta (sobre l’actual bar) per ubicar-hi despatxos, sales i serveis per a les entitats del municipi.

La Mesa de contractació, que es reunirà durant el mes de juny, serà qui valori les propostes de projectes presentades, segons els criteris de valoració establerts al plec de clàusules, que es pot consultar al següent enllaç: http://sae.altanet.org/houmuni/web/bisbalpenedes/pdc/view.php?ID=603

Les instal·lacions del Poliesportiu Municipal van construir-se a principis dels anys 70 i no s’han reformat  ni actualitzat a la normativa durant aquests anys, tot i que l’Ajuntament el va adquirir per permuta el 2011.

Comments are closed.