La Regidoria de Medi Ambient duu a terme una campanya informativa sobre la recollida selectiva

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès engega una campanya informativa amb la finalitat de conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recollida selectiva i el reciclatge en algunes urbanitzacions del municipi. Tots els dissabtes del mes de maig es duran a terme accions informatives en una carpa ubicada als punts que s’indiquen a continuació:

-La Miralba (Parc): 6 de maig

-L’Esplai (Local Social): 13 de maig

-Can Gordei (Local Social): 20 de maig

-El Priorat (Local Social): 27 de maig

L’horari d’atenció al públic serà de 10 a 13h i la ciutadania tindrà a la seva disposició dos educadors ambientals que resoldran els seus dubtes sobre recollida selectiva perquè “La Bisbal neta, és cosa de tots”.

Comments are closed.