El Centre Municipal de Cultura acollirà l’exposició “Residus. Una matèria (de) primera” del 13 al 24 de març

El Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès acollirà del 13 al 24 de març l’exposició “Residus. Una matèria (de) primera”, una mostra itinerant organitzada des de la Regidoria de Medi Ambient i la Diputació de Tarragona.

En l’actualitat usem i adquirim molts productes produïts amb material reciclat com ara el cartró, les llaunes, l’acer o els plàstics. De fet, la majoria de residus que generem els humans són una font de recursos de primer ordre que ens permet, després de la seva recollida selectiva, reaprofitar-los com mai abans havíem fet.

La Diputació de Tarragona ens proposa aquesta exposició com una breu mostra de les possibilitats de l’ecodisseny en l’aprofitament de residus. A més, ens ofereix algunes dades sobre els residus i el reciclatge corresponents a la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre, informació que sense dubte ens farà prendre consciència de la necessitat de millorar la recollida selectiva i la prevenció en la generació de residus.

Comments are closed.