Aquest diumenge 5 de març el Celler de Sant Jaume dels Domenys acull la ‘Festa vi jove i oli novell’

Cellers Domenys i Secció de Crèdit SCCL, la cooperativa a la qual pertany el celler de La Bisbal del Penedès, ha organitzat per aquest diumenge 5 de març la ‘Festa vi jove i oli novell’. A partir de 2/4 de 10 del matí hi haurà esmorzar degustació pel preu de 5€, exposició de productes i venda d’oli, vi i cava.

Durant  tot el matí, a més, tindrà lloc la 12ª Mostra d’arts i oficis del món de la vinya i el vi i la 12ª demostració i exposició de treballs artesanals i puntes de coixí. A més, es sortejarà un lot de diferents productes entre els assistents.

A partir de la 1 del migdia es durà a terme un taller de memòria oral relacionat amb la ‘Festa del Vi Jove i l’Oli Novell’ i amb la ‘Festa de la Verema i el Most de Sant Jaume dels Domenys’, una activitat, oberta a tothom, que s’ofereix des de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Generalitat de Catalunya i que organitza l’Institut d’Estudis Penedesencs en col·laboració amb Cellers Domenys i amb la participació de l’Ajuntament i de la Societat Cultural Recreativa de Sant Jaume dels Domenys.

Tot i que la festa serà el diumenge, el divendres 3 de març, a les 8 del vespre, la Sala d’actes de Cellers Domenys acollirà la inauguració de l’exposició fotogràfica “Festes Majors” de La Llinyola. La presentació de l’acte anirà a càrrec del president de l’acadèmia Tastavins Penedès, Joan Tarrada. Aquesta mostra es podrà visitar diumenge, durant la ‘Festa vi jove i oli novell’.

Val a dir que “Les Tres Naus Reserva 2012”, un dels vins de Cellers Domenys, va ser guardonat l’any passat als Premis dels vins catalans, en concret va rebre el Premi Vinari d’Or al millor escumós de reserva.

Comments are closed.