Cros escolar

Des de l’ajuntament de la bisbal us volem fer partíceps de l’èxit que va suposar el cros escolar al nostre poble el passat diumenge: van haver més de 500 participants. Des de la regidoria d’esport es vol destacar tota la feina prèvia d’organització dels professors d’educació física de l’Escola Ull de Vent , la Carolina Menéndez, i el de l’Institut Coster de la Torre, el Jordi Álvaro. Així mateix agrair a tots els voluntaris que van venir el dia del cros, professors de l’escola i l’institut, les Ampas i alumnes de l’institut. A nivell del nostre poble agrair la col•laboració dels comerços en l’avituallament: Fruites i verdures Montserrat, Agroverd, Forn de pa Aresmar, , Polleria Ma. Carme Vidal, Queviures Dolors Mateu, Supermercat Jaume i Forn de les Escales J. Miró.
També agrair la col•laboració de Bisbal Vertical, que va obrir el rocòdrom , i de Smiles for children, que van fer tallers a la plaça de l’esglèsia.

Comments are closed.