PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ
El Consell Comarcal del Baix Penedès podrà comptar durant el 2017 amb una nova brigada de treballadors en el marc del Programa Treball i Formació, adreçat a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (PRMI) i a aturats que no reben cap prestació o subsidi.
El programa – finançat per la Generalitat a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i el fons Social Europeu – permetrà contractar 27 persones, més un coordinador del projecte. L’àmbit territorial de les actuacions serà als municipis d’ Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Cunit, Llorenç del Penedès, Masllorenç, el Montmell, Sant Jaume dels Domenys i Santa Oliva.
Treball i Formació subvenciona la contractació amb dues línies. La primera permetrà contractar 18 persones en atur que no percebin prestacions o subsidis per desocupació i, preferentment, majors de 45 anys (2 contractes de 12 mesos, 16 contractes de 6 mesos). La segona permetrà contractar 9 persones a l’atur i beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (1 contracte de 12 mesos, 8 contractes de 6 mesos).
El perfil que es sol•licita és peó de brigada municipal i peó forestal. Les persones interessades que compleixin els requisits s’hauran d’adreçar al Consell Comarcal del Baix Penedès o als ajuntaments que participaran al programa i fer una sol•licitud per inscriure-s’hi.
El termini és fins el 4 de gener de 2017. També es pot trobar la informació a la pàgina web del Consell Comarcal del Baix Penedès i als ajuntaments d’ Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Cunit, Llorenç del Penedès, Masllorenç, Sant Jaume dels Domenys i Santa Oliva.
L’Ajuntament de la bisbal del Penedès,realitzarà una sessió informativa el pròxim dia 29 de desembre a les 10:00h al Centre Municipal de Cultura,Plaça Major 11-13, amb la intenció de donar a conèixer el procés de participació i selecció dels candidats/es
El model de sol•licitud i la documentació que cal presentar la podeu trobar a a la recepció del propi ajuntament o descarregant el següent enllaç:

Descarrega -> Instància programa treball i formació en format PDF

Altra documentació

Comments are closed.