Presentació del llibre: “El Camí ral de Vilafranca a Montblanc”

Aquest diumenge 17 els Senderistes Bisbalencs, juntament amb l’Instintut d’Estudis Penedesencs i l’Ajuntament de la Bisbal organitzen una caminada a Santa Cristina per a la presentació del llibre: “El Camí ral de Vilafranca a Montblanc”

Ens trobarem a tres quarts de 9 del matí a l’aparcament de l’era de batre, al costat del consultori mèdic, accedint per l’antiga carretera de la Joncosa. Ens dirigirem a la masia de cal Llagostera, amb cotxes, i d’allà iniciarem el passeig pel Camí ral, passant per la masia ca l’Arbocet fins al coll de Santa Cristina, on esmorzarem i farem la presentació del llibre, a càrrec dels autors, Joan Anton Ventura, Casimir Pla i Miquel Vives. Seguirem un tros més fins a cal Caballut i retornarem cap a la Bisbal del Penedès. Cal portar un bon calçat i beure, esmorzarem coca i cava.++

Comments are closed.