Borsa de treball. Convocatoria netejador i tècnic Llar Infants

LA INSERCIÓ LABORAL DE LES PERSONES DESOCUPADES:
L’Equip de Govern basem la nostra gestió en l’atenció directa a les necessitats dels veïns, i és per això que hem detectat la problemàtica de bona part de la població a l’hora de trobar feina i noves oportunitats.
Des de l’Equip de Govern estem engegant diverses actuacions per fomentar l’ocupació a les persones desocupades que viuen a la Bisbal.

Nou servei d’ocupació a La Bisbal del Penedès
Ens complau poder comunicar-vos que l’Ajuntament inicia aquest mes de novembre un nou Servei d’Ocupació, per facilitar i augmentar notablement aquestes expectatives professionals i personals en la recerca activa de feina.
Aquest nou servei el presentarem de manera oficial el dijous 26 de novembre a les 11:00 del matí, a l’auditori del Centre Municipal de Cultura (CMC).
Us hi convidem per conèixer de primera mà aquesta nova oportunitat que posem a la vostra disposició. Dins aquesta presentació us convidem també a la xerrada “Programes i Serveis del SOC”, a càrrec de l’equip del SOC del Vendrell i del Consell Comarcal del Baix Penedès.

CONVOCATÒRIES
CONVOCATÒRIA D’UNA BORSA DE TREBALL PER SELECCIONAR TÈCNIC/QUES DE LLAR D’INFANTS DE L’AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS.

CONVOCATÒRIA D’UNA BORSA DE TREBALL PER SELECCIONAR NETEJADORS/ES DE L’AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS

Terminis i presentació de sol.licitud i documentació
Caldrà presentar, a les oficines municipals, una instància de sol•licitud de participació en la borsa de treball que us interessi. El termini màxim de presentació d’instàncies és el dia 04 de desembre de 2015. Passat aquest termini, no es podrà optar a les borses de treball fins a nova convocatòria.

Més informació a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. 977688438