Sopar de Nadal per als Jubilats

Benvolguts bisbalencs.

El temps passa tan depressa que sembla ahir quan vam celebrar el primer dinar de Nadal del Jubilats dela Bisbaldel Penedès, a la qual li va seguir el dinar dela Primaveraque vam celebrar el maig passat.

Tornem a ser gairebé Nadal i volem celebrar-ho tots junts, amb alegria.

Us esperem en aquest dinar de germanor que hem preparat únicamente per a vosaltres, tots els bisbalencs jubilats i empadronats al municipi.

Com l’any passat volem que aquest acte lúdic serveixi també per a col·laborar en un acte solidari, per la qual cosa quan us apunteu se us lliurarà un tiquet, havent d’aportar un euro per a cada tiquet.

La totalitat dels euros recollits es lliurarà íntegrament ala Maratóde TV3, Malalties del Cor, especificant que procedeixen dels jubilats dela Bisbaldel Penedès.

En full annex us facilito tota la informació sobre aquest dinar.

En aquest dinar de Nadal tindreu una grata, i agradable sorpresa, anime-vos!!, veniu i compartirem un moment memorable

Aprofito l’ocasió per donar-vos una bona notícia: Hem aprovat fer el Centre de Dia Municipal, per als bisbalencs. Es començarà a fer el proper desembre/gener, i serà una realitat abans d´acabar la legislatura.

Volem garantir que les persones grans que ho necessiteu tingueu un Centre de Dia, un  espai de qualitat específic per a vosaltres.

Som persones del poble que treballem pel poble i no defallim!!. Vosaltres ens doneu la força. Junts sóm capaços!!

Rebeu una molt cordial salutació

Josep M. Puigibet Mestre, Alcalde

La Bisbal del Penedès, 17 de novembre de 2014   

Comments are closed.