Comandes Agrupades de Gas oil 2014

L’Equip de Govern, torna a posar en marxa el servei d’AGRUPACIÓ DE COMANDES DE GASOIL PER A CALEFACCIÓ. Donat el gran estalvi aconseguit i la gran acceptació que té aquest servei per part dels bisbalencs, enguany tornem a oferir-lo, perquè tot el que les famílies bisbalenques puguin estalviar és important. Recordeu que l’Ajuntament només fa de pont per aconseguir el preu més barat i que a les oficines municipals tindreu a la vostra disposició totes les propostes de preus demanades als diferents proveïdors.

COM FUNCIONA EL SERVEI? Les comandes es faran abans del dia 20 de cada mes a les oficines municipals o trucant al telèfon de l’Ajuntament 977688438. A continuació es demanarà preu a diversos subministradors i s’optarà pel que ofereixi el preu més barat. El lliurament de les comandes es farà l’última setmana del mes. El pagament es farà directament entre client i proveïdor.

Comments are closed.