Comandes de Gasoil 2013-2014

L’Equip de Govern, torna a posar en marxa el servei d’AGRUPACIÓ DE COMANDES DE GASOIL PER A CALEFACCIÓ.

L’hivern passat, dels mesos d’octubre a març, amb aquest servei es va aconseguir un estalvi total acumulat de 21.477 euros als bisbalencs amb un subministre total de 138.000 litres, arribant-se a un estalvi màxim en el preu de 22 cèntims per litre. Un estalvi en el preu impossible d’aconseguir fent la comanda de forma individual.

Per això, donat els bons resultats i la gran acceptació que va tenir aquest servei per part dels bisbalencs, enguany tornem a oferir-lo, perquè tot el que les famílies bisbalenques puguin estalviar és important.

Recordeu que l’Ajuntament només fa de pont per aconseguir el preu més barat i que a les oficines municipals tindreu a la vostra disposició totes les propostes de preus demanades als
diferents proveïdors.

COM FUNCIONA EL SERVEI:
La primera comanda es podrà fer fins al 5 d’octubre, a les oficines municipals o trucant al telèfon de l’Ajuntament 977688438. A continuació es demanarà preu a diversos subministradors i s’optarà pel que ofereixi el preu més barat. El lliurament d’aquesta primera comanda està previst a partir del 14 d’octubre. El pagament es farà directament entre client i proveïdor.
Les següents precomandes es tancaran el dia 20 de cada mes i el repartiment de gasoil es farà l’última setmana del mes.

Resto a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.
Rebeu una molt cordial salutació,

Josep Ma Puigibet Mestre, l’alcalde

Comments are closed.