Signa contra les retallades!. L’equip de govern contra les retallades

L’Equip de Govern de la Bisbal està en contra de les retallades de les pensions de Madrid.

Entre la Generalitat i el Govern de Madrid ens ho estant retallant tot, especialment Sanitat i Educació, que són els pilars bàsics per al ple desenvolupament de la societat que formem tots els ciutadans. No es lliura tampoc de les retallades la important Llei de la Dependència, entre d’altres.

La minça pujada de les pensions (entre un 1% i un 2%) que el Govern Central de Madrid ha aplicat als jubilats i pensionistes no es pot entendre d’altra forma que “retallada encoberta”, ja que aquest irrisori augment no compensa l’augment real que afecta el cost de la vida.
El govern d’Espanya, amb “retallades” encara fa més palesa la crisi econòmica en un colectiu: el dels nostres avis. Uns avis, que com a bons pares emparen els seus fills, essent moltes vegades l’arresser per a moltes famílies, ja que molts fills joves i no tan joves, compten amb l’únic ingrés de la pensió dels pares, havent hagut de tornar a viure amb ells.

Com a Alcalde i junt amb l’Equip de Govern estem molt sensibilitzats davant de
tanta retallada, davant de tanta injustícia discriminada
contra treballadors, aturats, jubilats i pensionistes.
Ens estan desballestant l’estat del benestar. NO POT SER! Ho hem d’aturar!
signa contra les retallades!!,
treballador, pensionista, jubilat, ciutadà, ens afecta a tots!!,

Es lliuraran al President de l’Estat Espanyol i al President de la Generalitat per a que sàpiguen que la Bisbal del Penedès és un municipi descontent amb les retallades.

 

POTS VINDRE A L’AJUNTAMENT, SIGNAR I DIPOSITAR LA SIGNATURA EN UNA URNA QUE TENIM A LA TEVA DISPOSICIÓ

Comments are closed.