Informant als veins del Papagai sobre les brosses

a Regidoria d’urbanisme i serveis, juntament amb l’empresa Cespa, el passat 1 de setembre ha iniciat el servei de recollida de residus en l’urbanització Papagai al sector de la Bisbal, informant als venis de la necessitat de donar una utilitat correcta als contenidors dipositant a cadasqun d’ells la fracció que li correspòn.

Cada contenidor porta un cartell indicatiu informant del que es pot dipositar. Els residus de poda i mobles vells es poden dipositar en els llocs de sempre. Estem d’acord en què nomès hi hagi un sols punt de recollida, anteriorment hi havia 9 punts de recollida domèstica amb una capacitat de 9.900 litres, en l’actualitat hi ha 7 contenidors amb una capacitat de 3.000 litres, que fan un total de 21.000 litres, suposant un benefici de 11.100 litres. També s’ha colocat 3 punts de recollida selectiva de paper, cartró, vidre i plàstic.

S’ha millorat sustancialment el servei que es presta als veins de l’urbanització, equiparant aquestes recollides al resta del poble. A l’estiu es pasa a recollir els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, i a l’hivern; els dilluns, dijous i dissabtes.

Així mateix s’ha informat a tots els veins que per qualsevol dubte o per xerrar de les millores del servei poden trucar els dimecres o divendres i demanar pel Regidor de Serveis al teléfon 977688438

Comments are closed.